Sådan fjernes Mine gemte brugernavne Fra Skype

Skype VoIP (Voice eller video via IP) Programmet er gratis til download og meget brugervenlig. Du kan oprette flere Skype-konti til brug til forskellige formål, såsom en til arbejde og en anden til personlig brug. Men hvis du stoppe med at bruge en af ​​dine Skype-konti, vil kontoen fortsætte med at vise i listen over Skype brugerprofiler, når du logger på. Hvis en af ​​dine konti har overlevet sin nytte, og du ikke planlægger at bruge det igen, du bør slette den konto Skype med Windows Stifinder.

Instruktioner

• Klik på "Start" knappen på Windows 7 proceslinjen og klik på "Computer" i menuen, der vises.

• Dobbeltklik på drev "C:" og derefter dobbeltklikke på mappen "Brugere". Klik på menuen "Funktioner" i det vindue, der åbnes, og klik på "Mappeindstillinger" i menuen, der vises. Klik på "Vis" fanen og klik derefter på "Vis skjulte filer, mapper og drev" radio -knappen i "Avancerede indstillinger" kassen. Klik på knappen "Anvend" og derefter klikke på "OK" knappen.

• Dobbeltklik på "AppData" mappe, der er nu synlig i "Brugere" vinduet.

• Dobbeltklik på "Roaming" mappe og derefter dobbeltklikke på "Skype" mappe, der er placeret i "roaming" vinduet.

• Højreklik på den mappe, der har samme navn som et Skype-brugernavn, du ønsker at slette, og klik på "Slet" i menuen, der vises. Gentag dette trin for hver bruger navn, du ønsker at slette.